Q-vinderne - Q-Vinderne er en forening af professionelle erhvervskvinder i Randers
Lene Nørgaard

Nørgaard Vision Sparring

V/ Lene Nørgaard

nørgaard Vision Sparring

V/ Lene Nørgaard
 

Nyder at være hvor der er masser af netværk, kommunikation - og mennesker.
 
Har den store ære at være Formand for Q-vinderne, og herudover er jeg selvstændig formidler, leder og rådgiver indenfor kommunikation, branding og markedsføring. Jeg beskriver mig selv som ”Freelance Marketingchef”.
 
Jeg har igennem årene arbejdet i stillinger, som har dækket over mange områder, men altid har de været med fællesnævner - høj tilfredshed, kreativitet og god rådgivning hos kunden/gæsten/medlemmet :
13 år på Randers Amtsavis og Århus Stiftstidende, et par år omkring SBS Radio og knap 4 år som City Chef i Randers Cityforening og senest 13 år som markedsførings- og eventchef samt Chef for Centerforeningen Randers Storcenter. Nu egen virksomhed hvor jeg kan arbejde med alt det jeg brænder for -  på tværs af flere brancher, foreninger og netværk.
 
Mine overskrifter er: MARKETING * BRANDING * KOMMUNIKAITON *STRATEGI * LEDELSE * PROCESFACILITERING * ESG * BESTYRELSER * NETVÆRK * RETAIL * LANDBRUG

Alt sammen, hvor der er masser af kunder/gæster/medlemmer/frivillige, som alle skal se et formål/en gevinst - og muligheder i det arbejde jeg gør. Høj som lav, selvstændig som frivillig, store som små virksomheder.
 
Jeg brænder for store visioner med nytænkning og udvikling – og en succesfuld eksekvering - det er mit største DRIVE.
 
I den branche jeg bevæger mig i, kræves der mod og en god indsigt i tidens trends og tendenser- med evnen til at strukturere, analysere, vurdere og tilrettelægge indsatser for at kommer først i mål.
Evner som hele tiden skal udfordres – og som er en guleroden for mig, ved at få samlet trådene, løse de mange udfordringer opgaverne stiller – og nå sikkert og godt i mål.
 
Tøv ikke - hvis du kan se mig bidrage til din- eller din virksomheds udvikling.  Jeg kommer gerne forbi til en uforpligtigende dialog om mulighederne.

Nørgaard Vision Sparring
V. Lene Nørgaard
Tlf: 23 63 20 02
 
Nørgårdsvej 11
8940 Randers SV
Tlf: 23 63 20 02
lene@noergaardvisionsparring.dk
 

Nørgårdsvej 11
8940 Randers SV
Tlf: 23 63 20 02
lene@noergaardvisionsparring.dk