Q-vinderne - Q-Vinderne er en forening af professionelle erhvervskvinder i Randers
Lene Nørgaard

Nørgaard Vision Sparring

V/ Lene Nørgaard

nørgaard Vision Sparring


V/ Lene Nørgaard
 
Nyder at være hvor der er masser af netværk, kommunikation - og mennesker.
 
Selvstændig formidler, trendspotter, sparringpartner, inspirator, forhandler, motivator, administrator og rådgiver indenfor kommunikation, markeds-tendenser, branding og markedsføring, organisations-, forenings- og bestyrelses arbejde.
 
Alt sammen, hvor der er masser af kunder/gæster/medlemmer/frivillige, som alle skal se et formål/en gevinst - og muligheder i det arbejde jeg gør. Høj som lav, selvstændig som frivillig, store som små virksomheder.
 
Jeg brænder for store visioner, nytænkning og udvikling, og mit drive får jeg af: store som små projekter, som indebærer samarbejdspartnere, hvor succeskriteriet er mere handel eller stort fremmøde, lækker markedsføring – og masser af positiv omtale. Jeg arbejder målrettet og lægger altid et stort engagement i mine projekter, og er vant til at have rigtig mange bolde i luften.
 
I den branche jeg bevæger mig i, kræves der mod samt en god indsigt i tidens trends og tendenser- med evnen til at strukturere, analysere, vurdere og tilrettelægge indsatser for at kommer først i mål. Disse evner mener jeg selv jeg besidder – og det er altid guleroden for mig, at få samlet trådene, løse de mange udfordringer opgaverne stiller – og nå sikkert og godt i mål.
 
Jeg har igennem årene arbejdet i stillinger, som har dækket over mange områder, men altid har de været med fællesnævner - høj tilfredshed, kreativitet og god rådgivning hos kunden/gæsten/medlemmet :
13 år på Randers Amtsavis og Århus Stifttidende, et par år omkring SBS Radio og knap 4 år som City Chef i Randers Cityforening og senest 13 år som markedsførings- og eventchef samt Chef for Centerforeningen Randers Storcenter. 
Nu egen virksomhed hvor jeg arbejder både freelance, på kontrakt og på timebasis.
 
I 2011 modtog jeg den æresfyldte pris ÅRETS Q-VINDER 2011:
 
Avisen skrev omkring kåringen Årets Q-vinder 2011:
"Lene Nørgaards hjerte banker for butikslivet
Årets Q-vinder Lene Nørgaard er en kvinde, der mere end nogen anden har været med til at præge handelslivet i Randers. Hun er markedsføringschef for Randers Storcenter, men har tidligere været citychef for Randers, og er dermed dus med butikkerne overalt i byen - og har stor erfaring med at skabe liv og interesse for byens handelsliv.
 
Lene Nørgaard har efter sit jobskifte været med til at bygge bro mellem storcenteret og handelslivet i Randers midtby, og hun er kendt for at være en kvinde, der er god til at få ideer - og føre dem ud i livet."
 
Nørgaard Vision Sparring
V. Lene Nørgaard
Tlf: 23 63 20 02
ln@randersstorcenter.dk
 

Nørgårdsvej 11
8940 Randers SV
Tlf: 23 63 20 02
Lene.n@icloud.com