Q-vinderne - Q-Vinderne er en forening af professionelle erhvervskvinder i Randers
Lone Amstrup

Aubo Køkken & Bad

V/ Lone Amstrup

Aubo Køkken & Bad Randers:
Aubo Køkken & Bad i Randers er en selvstændig virksomhed ejet af Lone og Mogens Amstrup.
Vi rådgiver kunderne til de rigtige valg, når der skal indrettes køkkener, badeværelser, bryggerser og garderober i eksisterende renoverede huse samt nybyggerier.
 
Det er for os vigtigt at finde ind til kundernes behov, så det bliver den rigtige investering for dem, derfor bruger vi typisk mange timer sammen med kunderne.
Tryghed er et stort parameter, når der skal indgås aftaler, og tryghed opnås kun, når kunderne får tid og ro til at udtrykke behov.
 
Lone siger: ”Det er vigtigt at huske, det ikke er mit men kundens køkken, jeg indretter – både i stil og i forhold til de krav og ønsker, der er til rummet. For os drejer det sig ikke om at stable elementer! Vi bygger løsninger, som skal holde i mange år!”
 
Baglandet er i orden:
Aubo Køkken & Bad forhandles over hele landet af selvstændige ejere, og det hele produceres i den vestjyske by Aulum. Aubo Production A/S er en familieejet virksomhed, hvor funktionalitet, kvalitet og levering til tiden er vigtige parametre for et godt og seriøst samarbejde.
 
Segmenter
Private kunder:
Aubo Køkken & Bad i Randers henvender sig både til private kunder som erhvervsvirksomheder.
Private kunder kommer ind med arkitektens tegninger – en hurtig skitse på et ternet stykke papir – eller ringer efter os, så vi selv kan se og opmåle rum. Det er meget forskelligt, hvordan vi første gang møder en kunde, og det er også meget forskelligt, hvor langt en kunde er i den store proces, det er at bygge om eller nybygge. Men vi møder kunden præcist, hvor kunden nu er. Der er stor respekt for, det er en stor beslutning at træffe, og vi stopper ikke før, kunden er tryg og tilpas.
Erhverv:
Vi leverer også små som store projekter til erhverv, det være sig nybyggerier og renoveringer i f.eks. boligforeninger og erhvervslejemål.
 
Kundetilfredshed:
Lone og Mogens Amstrup bliver altid stolte, når kunderne anbefaler Aubo til familie, naboer og venner – det er simpelthen den bedste reklame, man kan tænke sig!
 
Find os på hjemmesiden:
http://www.aubo.dk/AUBO-Koekken---Bad--Randers-3493.aspx
http://www.aubo.dk/
 
Og find os på FaceBook:
https://www.facebook.com/aubodk
 

Grenåvej 90
8960 Randers SØ
Tlf: 86 41 42 43
lone@aubo-randers.dk