Q-vinderne - Q-Vinderne er en forening af professionelle erhvervskvinder i Randers
Kiss Jønsson

Kiss Art

V/ Kiss Jønsson

KissArt v/Kiss Jönsson, er et kreativ firma, der siden 2004 har løst mange forskellige opgaver inden for Udsmykning/dekorationer, Design, Illustration, Kunst, Indretning og Farver - hvor der især bliver lagt vægt på farvernes betydning og påvirkning af os mennesker.

I samarbejde med en kunstnerkollega tilbyder jeg derudover Kreativ Workshop, hvor vi gennem et tilrettelagt forløb giver medarbejderne i en virksomhed nye sjove og kreative oplevelser sammen.
Se mere på www.kreativteam-workshop.dk
Udover at jeg kan tilknyttes som kunstnerisk leder til events og forskellige andre kunstprojekter, underviser jeg også i tegning og maleri i eget Kunsthus i Hadsund.

Jeg maler mest på bestilling og udfører derudover større udsmykningsopgaver i virksomheder, institutioner og øvrige organisationer. Altid i et tæt samarbejde med kunden, som kan have større eller mindre indflydelse på slutresultatet. Især værdi/visionsmaleri har min store interesse. Dét at udtrykke en virksomheds værdier, historie og kulturelle forankringer i form af maleri (evt. vægmaleri) - som medarbejderne kan tage til sig, er for mig en yderst spændende udfordring.
Udover min kunstneriske baggrund, som også inkluderer en uddannelse som Holistisk Indretningsdesigner og farvecoach, har jeg ca. 25 års erfaring som grafisk designer og fotograf. Min interesse ligger især inden for markedsføring, intern såvel som ekstern.

Se og læs mere på: www.kissart.dk eller følg mig på Facebook, www.facebook.com/kissart.dk
LinkedIN el. Pinterest.

 

Søndermarksvej 1 Norup
8970 Havndal
Tlf: 2986 8256
kiss@kissart.dk