Q-vinderne - Q-Vinderne er en forening af professionelle erhvervskvinder i Randers
Lise Greve

The Branding Company

V/ Lise Greve

The Branding Company
v. Lise Greve

The Branding Company er totalleverandør indenfor alt, hvad du kan sætte dit logo på. Reklameartikler, Kundegaver, Profilbeklædning og POS.
Vi hjælper dig med din branding, så du øger kendskabsgraden til dit firma/produkt. Vi hjælper dig med at synliggøre dine budskaber og får dem ud over rampen.
Vi har inden for branchen mere end 20 års erfaring, og ved hvad det er, der virker.
Vi leverer inspiration, sparring og grafisk support uden beregning, så du nemt og bekvemt finder, hvad du søger. Gå på opdagelse i webshoppen og find hurtigt, hvad du søger vha. gode sorteringsmuligheder.
 
Hvad står The Branding Company for?
Vores mission er:
 – at hjælpe med at reducere plastaffald i havet.
– at genanvende plast og andet restaffald.
– at bidrage til et bedre liv for dem, der er mindre heldige over hele kloden.
Vi vil derfor præsentere en række produkter her på sitet, der efterlever mindst et af disse overordnede mål gerne flere og allerhelst dem allesammen.

En bæredygtig kollektion af reklameartikler, der er produceret på en grøn, cirkulær og/eller 100% FairChain-måde.
Kollektionen består af gaver med en historie fra det virkelige liv, om mennesker der ønsker at gøre en forskel.

Plastic Bank, David Katz er en af dem, der virkelig har sparket gang i et fantastisk projekt, der gør en kæmpe forskel for miljøet og en masse mennesker i de mest udsatte steder i verden.

Vi tilbyder en kollektion af gaver, der ikke kun er unikke og innovative, men også bæredygtige. En speciel gave til et specielt øjeblik.

Mange af de produkter vi har på Thebrandingcompany.dk under bæredygtige reklameartikler bidrager til dette.

Denne kollektion vil løbende blive tilført nye produkter, der fortæller nye historier, med det ultimative mål at dreje reklamegavemarkedet som helhed hen imod mere
bæredygtigt producerede gaver.

Vi har oparbejdet en stor viden indenfor dette område og kan hjælpe med meget mere, end der kan ses her. Vi hjælper også vores kunder med at lave Private Label på en lang række bæredygtige produkter.

Mangler du en samarbejdspartner på bæredygtige Private Label produkter, så ring eller kontakt os på mail – og læs mere på: www.thebrandingcompany.dk
 


8900 Randers
Tlf: 40722164
lg@tbco.dk