Q-vinderne - Q-Vinderne er en forening af professionelle erhvervskvinder i Randers
Lise Greve

Greve ApS

V/ Lise Greve

Greve ApS - Reklamegaver & Profilbeklædning

- Vi hjælper virksomheder med at profilerer sig selv og sine budskaber via. – Reklamegaver, Julegaver, Gimmicks og Profilbeklædning
Vi forsøger med vores nærværende tilgang til vores kunder, at levere den profilbeklædning eller gave (julegave, reklamegave eller gimmick) som vores kunder ønsker at glæde sine medarbejdere med, eller ønsker at kommunikere/markedsføre sig selv med i omverdenen. Nytænkning er en fast del af vores koncept, og vi rådgiver ud fra vores mange års erfaring på markedet samt kendskab til de sidste nye trends. Idéen og produktet skal være 100 % i orden, og det tager vi selvfølgelig det fulde ansvar for.

Det vigtigste ved en gave der skal gives væk er, at den bliver husket for noget godt. Vi kan levere såvel det kendte som det unikke. Om det er kuglepenne, paraplyer, T-shirts eller specialdesigns, skal det afspejle det man står for som virksomhed, og gerne vil signalere til omverdenen.

Vi laver web-shops til større virksomheder, hvor virksomheden kan samle alle deres reklameartikler i deres egen web-shop. I denne webshop kan deres afdelinger eller datterselskaber bestille julegaver, reklameartikler eller profilbeklædning direkte via web-shoppen. Vi lagerfører og udsender reklameartiklerne til de respektive afdelinger indenfor få dage.

Vi forhandler de fleste danske mærkevarer.
Giving is Living ….
Lise Greve


8900 Randers
Tlf: 86260083
info@greve-aps.dk