Q-vinderne - Q-Vinderne er en forening af professionelle erhvervskvinder i Randers
Henriette Sønder

V/ Henriette Sønder

TandlægeCentret Randers
v/Henriette Sønder
 
Jeg er Klinikchef hos TandlægeCentret Randers, og du finder mig på Vestertorv 2 i Randers. Jeg har tidligere været 25 i detailhandlen, og har taget mine erfaringer med forretningsudvikling, drift, personaleledelse, kundeservice og markedsføring med over til TandlægeCentret, hvor jeg har været ansat som klinikchef siden januar 2024.
 
Klinikken har sine rødder helt tilbage til Middelgade i Randers og flyttede til Vestertorv i 2006. Vi er nu en af Danmarks største private tandklinikker med 47 medarbejdere, herunder 14 tandlæger og 6 tandplejere. I dag er klinikken højspecialiseret, så vi tilbyder alle behandlingsformer og består af en samling eksperter inden for hvert sit område.
 
Alle kan være de billigste - vi vil være de bedste!
 
I vores fag konkurrerer de fleste i dag på at være de billigste. Vi konkurrerer udelukkende på at være de bedste, og på at give dig den højeste kvalitet, tryghed og service. Vi har erfarne specialtandlæger i tandregulering samt eksperter i de fleste øvrige typer moderne tandbehandling. Så du får tandbehandling på højeste niveau udført af et stort team, som er nøje udvalgt i forhold til både faglige og menneskelige kvaliteter Du fortjener at blive behandlet på den mest optimale måde. Derfor er det naturligt for os at tilbyde et dedikeret behandlerteam bestående af en tandlæge, en tandplejer og en klinikassistent. Så du vil ofte møde mere end én person hos TandlægeCentret og blive henvist til den behandler, der er bedst til den behandling, du har brug for.
 
Fem grunde til at vælge os:
 
Høj kvalitet - Den optimale behandling med de bedste materialer og nyeste teknikker
 
Tryghed - Trygge rammer for både patienter og medarbejdere
 
Grundig rådgivning - En meget høj faglighed sikrer dig den allerbedste rådgivning
 
Stor erfaring med tandlægeskræk - Du bliver altid mødt med stor forståelse og et ønske om at hjælpe dig bedst muligt
 
Alle behandlinger tilbydes - Du bliver aldrig henvist ud af huset, uanset hvilken behandling, du skal have
 
Vi ligger centralt i Randers og har parkering lige udenfor døren.
 
 
TandlægeCentret Randers
Vestertorv 2, 2. og 3. sal
8900 Randers
 


8900  Randers C
Tlf: 5076 2984
soender08@hotmail.com