Q-vinderne - Q-Vinderne er en forening af professionelle erhvervskvinder i Randers
Trine  Mossin

Servicefirmaet Renell A/S

V/ Trine  Mossin

Servicefirmaet Renell A/S
 
Mit navn er Trine Mossin og jeg har igennem 30 år arbejdet med detail, både som ansat og selvstændig, herunder medstifter og ejer af fire tøj-og livsstilsbutikker.
Igennem hele mit arbejdsliv har jeg arbejdet med kundekontakt, salg og relationer. Min daglige drivkraft har været, at kunne gøre en forskel for kunderne.
Efter eget ønske valgte jeg at skifte branche og varetager nu erhvervssalg af svanemærket rengøring og vinduespolering hos Servicefirmaet Renell A/S.
”Renell er et ansvarligt rengøringsfirma, hvor du kan have tillid til, at det vi aftaler, også er det vi leverer”
 
Renell er en Svanemærket virksomhed
Vi vægter miljøet højt og derfor er både rengøring og vinduespolering svanemærket - en af verdens skrappeste miljøcertificeringer. Dagligt arbejder vi, i hele virksomheden, målrettet på, at følge Svanemærkets strenge krav som grundig affaldssortering og mindsket CO2-udslip fra vores køretøjer. Vi er derudover underlagt Miljømærkning Danmarks kvalitetssystem, der sikrer, at forbrug af produkter og kemikalier minimeres væsentligt i vores daglige arbejde.
Vores fokus    
Rengøring har været vores kerneområde lige siden Servicefirmaet Renell blev etableret i 1987. Vi tager hånd om den daglige rengøring hos både små og store virksomheder samt for det offentlige. Vi har over 800 medarbejdere og gør rent på 2.000 lokationer i døgnet. Vi udfører erhvervsrengøring på store dele af Sjælland, hvor vi har hovedkontor i Helsingør samt i de fleste byer i Østjylland, hvor vi også har kontor i Viby ved Aarhus.
”Vi leverer en pletfri og skræddersyet rengøring af jeres virksomhed, som matcher jeres behov og vi arbejder for et meget fleksibelt samarbejde for vores kunder”
Giver det mening for din arbejdsplads at vælge miljøvenlig rengøring, så vil jeg gerne besøge jer for et kort, uforpligtende møde…
 
Trine Mossin
TMO@renell.dk
M: 28 75 03 33
 


 
Tlf: 28 75 03 33
TMO@renell.dk