Q-vinderne - Q-Vinderne er en forening af professionelle erhvervskvinder i Randers
Mette Pabst

Pabstinteriør

V/ Mette Pabst

Pabstinteriør

Pabstinteriør er en livsstilsbutik med alt hvad hjertet begærer. Her finder du alt til hjemmet i fransk, nordisk sommerhus stil, samt lækkert tøj til kvinder, i plus size størrelser og i romantisk bohemian stil. Herudover franske delikatesser, gavekort og firmagaver. Vi sælger, istandsætter og ombetrækker møbler, hjælper med butiksindretning og bistår ved rydning af dødsboer.

Du kan handle med Pabstinteriør både i fysisk butik og online. Du finder kurser, møbler, produkter, events og services på vores hjemmeside – og kan løbende følge med i vores aktiviteter via nyhedsbreve og på facebook. Vi er også at finde på messer og markeder rundt om i landet. 
Pabsinteriør startede i 2005, hvor det var udelukkende gamle møbler, der var sat i stand. Hurtigt begyndte vi at samarbejde med grossist virksomheder, med produkter inden for den fransk/nordiske landstil.  I dag har vi både en fysisk butik i hjertet af Randers, Dytmærsken 1b, Randers C og en on-line shop på www.pabstinterior.dk , hvor du også kan tilmelde dig krea-kurser indenfor kalkmaling., samt krea- kurser til børn.
 
 

Dytmærksen 1 B
8900 Randers c
Tlf: 24619007
Mettebyskov@hotmail.com