Q-vinderne - Q-Vinderne er en forening af professionelle erhvervskvinder i Randers
Vivian Christensen

Jeanne d`Arc Living

V/ Vivian Christensen

Jeanne d`Arc Living

Jeg hedder Vivian og er stifter og indehaver af Jeanne d´Arc Living, Randers.
Virksomheden startede for 18 år siden og siden 2021, har vi udelukkende arbejdet som forlagsvirksomhed, der udgiver livsstilsmagasiner og bøger.

De første år udgav vi rigtig mange bøger. Vi udgiver i dag, blandt andet livsstilsmagasinet: ”Jeanne d´ Arc Living” hver 6 uge, på 6 forskellige sprog. Magasinet har eksisteret i 13 år.

Det udskiller sig fra andre magasiner ved at vi selv udgiver det, at det er på hele 144 sider redaktionelt stof, uden forstyrrende reklamer og at vi laver en stor del af indholdet selv, på et plan hvor alle kan være med. Mit team og jeg brænder for alt der handler om boligindretning, genbrug og kreativitet.

Vi elsker også at lave mad og at gå i haven. Den røde tråd er den hyggelige landstil. Det handler om det gode hyggelige liv og den gode hverdag.

Vi er meget aktive på sociale medier og har mange følger os både på FB, (mere end 142.000) Instagram og vores på vores hjemmeside/blog, hvor vi inviterer vores følgere med længere ind i JDL-universet. Her skriver jeg blandt andet blogindlæg, som ikke vises i magasinet. Kort og godt, her samler vi alt muligt, der kan være relevant og have interesse, for dem, som elsker dette univers. Alt sammen i samme stil, som det de kender fra magasinet.

Med vores kundeklub kan man komme med på spændende ture, deltage i events og kurser.

Kærby Møllevej 30
8983  Gjerlev J
Tlf: 27646960
www.jeannedarcliving.dk