Q-vinderne - Q-Vinderne er en forening af professionelle erhvervskvinder i Randers
Iben Kjær Pedersen

Bamsebo Camping

V/ Iben Kjær Pedersen

Om Bamsebo

Bamsebo Camping er en rolig familie-campingplads med en idyllisk beliggenhed lige ned til Gudenåen mellem Silkeborg og Randers.

Campingpladsen åbnede officielt i 1961 – dengang under navnet Gudenådalens Camping. Henry Brink som købte gården og markerne købte den af en familie, hvor manden og konen blev kaldt Bamsefar og Bamsemor i lokalsamfundet, og da Henry Brink åbnede campingpladsen gav han den øgenavnet ”Bamsebo”.

Moderne campingplads ved Gudenåen

Campingpladsen er løbende blev udvidet og moderniseret af skiftende ejere, og i 2005 skiftede campingpladsen officielt navn til Bamsebo Camping.

Året efter overtog de nuværende ejere Iben og Steen Pedersen Bamsebo Camping. Campingpladsen er siden løbende blevet renoveret, så den i dag tilbyder en bred vifte af overnatningsmuligheder og aktiviteter. 

Her er både almindelige campingpladser, telte, hytte og glamping samt hyggelige opholdssteder langs Gudenåen, fiskeri, swimmingpool, bordtennis, beachvolley, petanque, fodbold og campingpladsens store legeplads.

Bamsebo Camping har mange års erfaring med kanoudlejning og står derfor altid til rådighed med råd og vejledning til både sejlads og ruter på Gudenåen. Bamsebo Camping er med andre ord det oplagte valg til en aktiv familieferie.

Bamsebo Camping
Iben Kjær Pedersen
 
Hagenstrupvej 28
8860 Ulstrup
info@bamsebo.dk
Tlf. 86 46 34 27
 

Hagenstrupvej 28
 
Tlf: 86 46 34 27
info@bamsebo.dk