Q-vinderne - Q-Vinderne er en forening af professionelle erhvervskvinder i Randers
Helle Gade

Ejendomsmæglerfirmaet Helle Gade

V/ Helle Gade

Ejendomsmægler Helle Gade
 
Min store passion er at gøre en forskel for andre.
 
Passionen for at gøre en forskel har været styrende for hele min arbejdsmæssige karriere. Både i de 17 år, jeg var i pengeinstitutverdenen, og siden 2003 som ejendomsmægler i Randers. Jeg har altid vægtet et højt fagligt niveau og har gennem årene blandt andet uddannet mig som instruktør, tillidsmand, merkonom i finansiering og senere tog jeg ejendomsmægleruddannelsen på Niels Brock i København.

Og netop fagligheden er mit fundament i at kunne rådgive og vejlede mine kunder til at opnå det bedste resultat for et godt boligsalg. Og selv om min virksomhed på personalesiden ikke tæller mange, er det vigtigt for mig, at jeg til stadighed er med på de sidste nye i min branche, og at jeg leverer resultaterne for mine kunder.

Jeg giver gerne mine kunder lidt mere, end de forventer, og lidt mere end de får andre steder. I min virksomhed kender vi alle vores kunder og deres boliger og hver eneste kunde betyder noget.
Jeg var derfor også stolt, da jeg ved Randers Business Award 2019 blev nomineret og vandt titlen Årets hæder med følgende begrundelse: ”Hun har formået at bygge en god forretning op, med base i Randers. Er tro mod sig selv og sit koncept, på trods af konkurrence fra store landsdækkende kæder. Hendes synlighed og kendskab, med personlig arrangement og kontinuerlig markedsføring gør at hun som ene mægler sælger mest, når man holder det op i mod hvor mange de andre er i de forskellige mæglere”

Jeg er frivillig medarbejder i Ældresagen, hvor medlemmerne kan få gratis rådgivning om alt indenfor boligkøb og -salg.
 
 
Kirkegade 1, 2 tv
8900 Randers
 
Tlf. 87104100 / 2241 7128
 
helle@hellegade.dk
www.hellegade.dk
 

Kirkegade 1. 2. sal tv
8900 Randers C
Tlf: 2241 7128
helle@hellegade.dk