Q-vinderne - Q-Vinderne er en forening af professionelle erhvervskvinder i Randers
Kristina Begtrup Pedersen

Østjysk Tække- og Tømrerfirma

V/ Kristina Begtrup Pedersen

Økonomidirektør og medejer af Østjysk Tække- og Tømrerfirma, jubilæumschef i kulturinstitutionen Opgang2.

I 2002 startede min mand og jeg Østjysk Tække- og Tømrerfirma, der dengang hed noget så originalt som ”Tækkemanden fra Udbyhøj”. Det startede som en lille enmandshær (2 ??) og nu er vi et af Danmarks største tækkefirmaer. Grunden til det er, at vi aldrig er stoppet med at lære, vi forsøger at følge trenden og hele tiden udvikle os og faget. Vi var det første Tækkefirma i DK, der lavede en hjemmeside og min mand opfinder løbende nye redskaber, der gør tækkeriet bedre og nemmere. www.øtt.dk

Ved siden af virksomheden har jeg været i forskellige jobs og i 2010 beslutter jeg mig for at påbegynde en lederuddannelse. Da det foregår i fritiden, tager det lidt tid og i 2018 er jeg færdig som professionsbachelor og står med mit Diplom i Ledelse.

Jeg har altid været en udadvendt person og er meget nysgerrig på livet og andre mennesker, så jeg har fundet min niche i kulturens verden. Her har jeg været i forskellige funktioner og jeg vender hele tiden tilbage til teatret. Scenekunsten kan virkelig røre mig og flytte mine og andres grænser og opfattelse af tingene. Den sætter tingene i et perspektiv, hvor jeg bliver ramt på alle mine sanser og det er derfor fantastisk, at jeg har fået muligheden for at blive en del af Opgang2 – en kulturinstitution, der både laver dokumentarfilm, turnéteater og har et ungdomsspor, hvor sårbare unge får en understøttende hånd.

Jeg starter indflyvningen som jubilæumschef for organisationens virke i 50 år i 2022. Da det er besluttet, at der skal ske en organisationsændring og generationsskifte i forbindelse med jubilæet, indgår jeg i den forbindelse i ledelsen som økonomi- og forretningsudviklingschef.

Jeg har i mit arbejdsliv haft mange funktioner og jeg er altid åben for en god konstruktiv snak og sparring, da jeg helt ind i min rygrad har det som vores motto i tækkefirmaet: ”man bliver aldrig for gammel eller klog til at lære”
https://www.linkedin.com/in/kristina-begtrup-pedersen-1b284875/
 
 

Mange hilsner
 
Kristina Begtrup Pedersen
tlf.: 27 52 29 16


 
Tlf: 27 52 29 16
kristina.begtrup@gmail.com