Q-vinderne - Q-Vinderne er en forening af professionelle erhvervskvinder i Randers
Kristina Begtrup Pedersen

Hun og Hund

V/ Kristina Begtrup Pedersen

Hun og Hund – jagt og outdoor er en fysisk butik og en webshop, der udelukkende har tøj, sko/støvler og udstyr til den aktive kvinde, der elsker at være i naturen, på jagt, træne hund eller noget helt tredje.

Uanset pasform, er målet at du skal finde det mærke og den størrelse, som passer dig! Hos Hun og Hund tilstræber jeg, at finde nye mærker og leverandører, der kan hjælpe med at opfylde den mission.

Hun og Hund er ved at opbygge en pre-owned afdeling, hvor du kan købe eller indlevere brugt jagt og outdoor tøj og udstyr i kommission. Det indleverede vil være at finde i den fysiske butik og på webshoppen.

Med hun og hund, gør jeg min livsstil til min business. Min hobby er mine fire hunde, som jeg går på jagtprøve med og træner. Og jeg nyder at være en del af den verden og at snakke med mennesker, der er dybt engagerede i hunde og i alt fra jagt til agility.
I årevis har jeg været engageret i jagt og hundetræning, og jeg tilhører dermed det stadigt større antal kvinder, der bevæger sin ind på et område, hvor mændene førhen dominerede det hele.

Jeg vil kunne stå inde for alt det, jeg sælger i min fysiske butik og webshop. Jeg har ærlige varer til gode priser. Det skal ikke være sådan, at kunderne bliver besnæret af noget, og så opdager de, at det - med et jysk udtryk - er noget aspirant-pis.
Blandt meget andet har jeg en samarbejdsaftale med blandt andet Sniper, der er en sydafrikansk producent af jagttøj.

Tøjet i min butik skal være til kvinder i alle størrelser samt i flere camouflagefarver end de traditionelle grønne og sorte. Jeg er selv ret glad for lyserød, og med Sniper er man ikke i tvivl om, at det er kvindetøj.

Derudover er jeg også leveringsdygtig på større partier B2B – bl.a. i forhold til arbejdstøj. Alle der arbejde ude og/eller med dyr er mere end velkomne til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud.
 
www.hunoghund.dk
mail: kristina@hunoghund.dk
 tlf.: 2752 2916


 
Tlf: 27 52 29 16
kristina@hunoghund.dk