Q-vinderne - Q-Vinderne er en forening af professionelle erhvervskvinder i Randers
Susanne Gert

Børnecenter Himmerland

V/ Susanne Gert

Mit navn er Susanne  Gert.

Jeg er forstander på Børnecenter Himmerland i Skørping, Rebild kommune, og har været ansat på institutionen siden 1996.
Børnecenter Himmerland  er en døgninstitution for anbragte børn og unge i alderen 3-18 år. Vi har plads til 20 børn/unge. Institutionen blev oprettet som børnehjem  i 1951 og har eksisteret som institution siden. Børnene/de unge har sociale, adfærds- og følelsesmæssige/tilknytningsmæssige problemer, og anbringes på baggrund af omsorgssvigt og traumatiserende oplevelser i opvæksten. 
 
Jeg har i det meste af mit arbejdsliv været leder, og ser ledelse som mangfoldigt og som en personlig og faglig disciplin, som kalder på at være strategisk, sikre drift, faglig kvalitet og personaleledelse                                                                                                      
Jeg er optaget af at vi som organisation hele tiden er villige til at lære og udvikle os fagligt og personligt, nytænke, og forandre os, så vi bedst muligt løser vores opgaver til gavn for kommunerne og de enkelte børn/unge.
Jeg er og har løbende i mit virke været optaget af faglig og personlig udvikling, og har gennem årene taget diverse uddannelser indenfor ledelse-diplom -supervisor-coach uddannelse-konsulent uddannelse mm.
 
 


 
Tlf: 40985584
tommy-sanne@mail.tele.dk