Q-vinderne - Q-Vinderne er en forening af professionelle erhvervskvinder i Randers
Anette Riisager

Riisager Grafisk

V/ Anette Riisager

Freelance grafiker Anette Riisager
Mit navn er Anette Riisager. Jeg arbejder som freelance grafiker og hjælper virksomheder med stort set alle grafiske opgaver. Jeg glæder mig altid over at gøre en forskel for mine kunder - uanset om det er iværksætteren, der har brug for det helt rigtige logo, eller om det er den veletablerede virksomhed, der i perioder har brug for ekstra grafiske ressourcer. Jeg er stærk på grafisk design, layout og opsætning - samt logodesign og cvi.
 
Jeg kan hjælpe med bl.a.:
Visuel identitet, logodesign og grafisk opsætning af f.eks. brochurer og kataloger, vejledninger og manualer, bøger og magasiner, produktblade, flyers, visitkort, plakater, rollups og skilte, invitationer og annoncer, grafik til SoMe og div. online grafik, merchandise, outdoor – og meget mere … Uanset opgave er min passion altid at sikre det rette udtryk, og at materialer altid udstråler det helt rigtige, til lige netop det, de skal bruges til.
 
Uddannet, dygtig og ret rar …
Efter min akademiøkonomuddannelse er jeg er uddannet professionsbachelor i grafisk kommunikation fra Design Seminariet i Højer. Efter at have arbejdet professionelt med grafisk design og marketing i mere end 15 år startede jeg som selvstændig i 2017. Jeg har høje krav til kvaliteten af de opgaver, jeg afleverer. Og så er jeg ordentlig og holder hvad jeg lover.
 
Og så er der kunsten …
Jeg er også billedkunstner og udstiller og sælger gerne mine værker. Jeg maler primært akryl, akvarel og med blæk, og farverne er for det meste kraftige. De fleste af mine værker er inspireret af naturen – fra det naturalistiske til det mere abstrakte, men et fællestræk for alle mine malerier og akvareller er, at de ikke er “pæne”. De er ikke så nydelige. Jeg ved ikke hvad jeg skal kalde min stil. Måske løs? Jeg har altid tegnet og malet – alt fra løg og skygger på papkasser til croquis og landskaber.
 
Har du brug for grafisk assistance eller kunst på væggen?
Så kontakt mig endelig – jeg ser frem til at høre fra dig.
 
 
Anette Riisager
Freelance grafiker & billedkunstner
Indehaver Riisager Grafisk
 
2242 8440
anette@riisagergrafisk.dk
 
Riisager Grafisk
Snehvidevej 34, Stevnstrup, 8870 Langå
CVR-nr. 38 94 28 24
 
Grafisk assistance: https://riisagergrafisk.dk/
Kunst: https://riisager.eu/
 

Snehvidevej 34, Stevnstrup,
8870 Langå
Tlf: 2242 8440
anette@riisagergrafisk.dk