Q-vinderne - Q-Vinderne er en forening af professionelle erhvervskvinder i Randers
Mariette Brügger

Brügger Akupunktur

V/ Mariette Brügger

Jeg hedder Mariette, og er uddannet akupunktør i Kina og i Danmark. Jeg er desuden uddannet sygeplejerske og NADA behandler, og har dermed indgående kendskab til såvel den etablerede som den alternative verden. Jeg har mere end 20 års erfaring i at arbejde med mennesker, sygdom og sundhed.
Ved udøvelse af Traditionel Kinesisk Medicin har jeg det hele menneske for øje, og jeg behandler årsager fremfor symptomer, og derigennem stimuleres kroppen til at finde tilbage i sin balance.

Hvad behandler jeg
Jeg behandler mange forskellige lidelser, men jeg har speciale i behandling af kræftrelateret træthed, hvor jeg har lavet et projekt, der viste en gennemsnitlig reduktion af trætheden på 46% i løbet af 5 behandlinger, og deltagerne oplevede en meget større livsglæde.
Jeg har også rigtig gode resultater med behandling af alle former for smerter  såvel som føleforstyrrelser i eksempelvis ben og fødder, problemer med overgangsalderen, stress, angst, allergi o.s.v.
Mine klienter kommer med mange problematikker, og det vigtigste for mig er at vi i løbet af de første 2 behandlinger får forventningsafstemt forløbet, så du ved, hvor mange behandlinger du kan forvente at skulle have. Behandlingerne består af akupunktur, men kan også være eksempelvis cupping, øreakupunktur og moxa, samt råd og vejledning til livsstilsændringer.
 
Tilskud mm
Jeg er RAB registreret (Registreret Alternativ Behandler), hvilket betyder, at der er mulighed for at få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark. Har du en sundhedsforsikring, der dækker akupunktur, kan den bruges hos mig, og jeg indberetter naturligvis for dig.  
 
Kig dig omkring på min hjemmeside www.akubrugger.dk, eller giv mig et ring, og så kan vi tage en snak om, hvad jeg kan hjælpe dig med.
 
Brügger Akupunktur
Kirkevej 17, Øster Bjerregrav
8920 Randers NV
Tlf.: 60 65 60 38
Mail: akubrugger@outlook.dk
Hjemmeside: www.akubrugger.dk
 

Kirkevej 17, Øster Bjerregrav
8920 Randers NV
Tlf: 60 65 60 38
akubrugger@outlook.dk