Q-vinderne - Q-Vinderne er en forening af professionelle erhvervskvinder i Randers
Camilla Bach Sørensen

Det Sundhedsfaglige Børneteam

V/ Camilla Bach Sørensen

Mit navn er Camilla Bach Sørensen.
 
Jeg er leder og indehaver af Det Sundhedsfaglige Børneteam.
Jeg er uddannet sygeplejerske og jeg har altid arbejdet med børn, og det er der jeg gør en forskel. 
Igennem de sidste ti år, har jeg haft fokus på at skabe de bedste vilkår for de børn og familier som har behov for aflastning eller behandling i eget hjem.
Jeg sætter en meget stor ære i, at skabe den bedst mulige livskvalitet for familierne/børnene og prøve at få rammerne til at passe til familierne og ikke omvendt. 
I dag har Det Sundhedsfaglige Børneteam rundt regnet 90-100 ansatte, som hver dag gør en forskel for de børn vi kommer ved.
 
Når en familie har et barn som har brug for aflastning eller behandling i hjemmet, er vores fornemste opgave at formå at være tilstede, men samtidig også at være usynlige på én og samme tid – mit fokus vil altid være at skabe nogle rammer som hele familien kan være i.
 
 Når jeg ser tilbage på de forløb vi har haft, kan jeg kun blive glad. At være med til at skabe livskvalitet for de familier vi har ”hjulpet” videre i livet. Er for mig, det der giver mening med mit fag!
I det Sundhedsfaglige Børneteam er ansat Sygeplejersker, Social- og Sundhedsassistenter Social- og Sundhedshjælpere, Pædagogiske Assistenter og Pædagoger. Det Sundhedsfaglige Børneteam er landsdækkende og har hovedkontor i Randers.
 

Biografgade 3, 4. sal
8900 Randers C
Tlf: 22 23 63 13
cbs@boerneteam.dk