Q-vinderne - Q-Vinderne er en forening af professionelle erhvervskvinder i Randers
Rikke Korstgård

HTH Danmark

V/ Rikke Korstgård

HTH er en del af Nobia Danmark A/S, der indgår i Nobia AB med hovedkvarter i Stockholm. Virksomheden har været ejet af den svenske koncern siden 1996, der også er Europas førende køkkenproducent med 20 stærke køkkenbrands.
 
I dag beskæftiger vi i HTH mere end 1.200 medarbejdere fordelt overalt i Danmark.
HTH er repræsenteret i 4 lande gennem ca. 120 inspirerende butikker. HTH’s tre fabrikker, som ligger i Ølgod, Bjerringbro og Farsø, har en årlig produktion på ca. 75.000 køkkener. Det gør HTH til én af Nordeuropas største og førende køkkenproducenter.
 
Som et led i HTH’s organisation, sidder jeg som Erhvervschef med ansvaret for salget i Region Nord, som i dag er placeret med hovedkontor i Aalborg. Teamet udgør i alt 14 dygtige medarbejdere, hvoraf 2 er placeret i vores butik i Randers. Grunden til dette er, at det er vigtigt for os, at vores kunder føler, at vi er en del af nærmiljøet. Jeg har arbejdet med ledelse de sidste 9 år. Alt hvad jeg foretager mig er med fokus på fagligheden, som jeg ikke vil gå på kompromis med. For mig er succes når jeg gør en forskel, både for forretningen men også i forhold til det enkelte menneske i mit team.
 
Min personlige vision/ mit why.
Jeg har en dyb overbevisning om, at de bedste kundeoplevelser ikke kommer fordi medarbejdere skal, men fordi de er motiveret for at ville!
 
 


 
Tlf: 4125 3037
riko@hth.dk