Q-vinderne - Q-Vinderne er en forening af professionelle erhvervskvinder i Randers
Ann Karina Dybbøl Jørgensen

Bach & Pedersen Fragt A/S

V/ Ann Karina Dybbøl Jørgensen

Bach & Pedersen Fragt A/S
V/ Ann Karina Dybbøl Jørgensen

Jeg hedder Ann Karina Dybbøl Jørgensen, og jeg arbejder som HR-Manager ved Bach & Pedersen Fragt A/S, medindehaver af Danske Fragtmænd koncernen.

Bach & Pedersen Fragt A/S er resultatet af en succesfuld fusion i 2010 mellem to selvstændige fragtmandsvirksomheder; Ove Pedersen A/S og Bach & Søn A/S, og firmaet ejes i dag ligeligt af de to familier. Vi beskæftiger i øjeblikket 140 fuldtidsansatte og omkring 10 deltidsansatte. Derudover er vi medejere af Auning Transport ApS og OT Transport ApS som til sammen beskæftiger omkring 40 fuldtidsansatte.

Vi tilbyder totalløsninger inden for national transport- og logistik. Vores mål er at levere skræddersyede transportløsninger til vores kunder, hvor kunderne oplever service af høj kvalitet og en sammenhæng mellem kvalitet og omkostninger.

Jeg er oprindeligt uddannet pædagog og læste efter seminariet Pædagogisk Sociologi ved DPU på Aarhus Universitet. Jeg har arbejdet med HR og personaleadministration i 10 år.

Med en samlet medarbejderstab på knap 200 personer keder jeg mig aldrig og opgaverne er mange og forskelligeartede. Jeg arbejder dagligt i spændingsfeltet mellem den ansattes interesser og rettigheder på den ene side og virksomhedens interesser og rettigheder på den anden. Jeg lægger derfor stor vægt på, altid at have både det menneskelige såvel som det samfundsmæssige og erhvervsrettede aspekt med i mit arbejde, så jeg kan varetage begge parters interesser bedst muligt.
 

Engelsholmvej 39
8940 Randers SV
Tlf: 7252 7486
akdj@bachogpedersen.dk