Q-vinderne - Q-Vinderne er en forening af professionelle erhvervskvinder i Randers
Anette Adelhardt Jensen

Sparekassen Kronjylland

V/ Anette Adelhardt Jensen

Sparekassen Kronjylland
v/Anette Adelhardt Jensen

 
Jeg er Privatkundechef i Sparekassen Kronjylland og du finder mig på Mariagervej 47,  Nordre Afdeling i  Randers,  hvor vi er 25 medarbejdere. Jeg har været ansat i Sparekassen Kronjylland siden 1990.
 
I Randers har vi 3 afdelinger samt vores hovedsæde på Tronholmen. Og på landsplan har vi 48 afdelinger og er 735 medarbejdere.
 
For os i Sparekassen Kronjylland er kunde- og medarbejdertilfredshed de to vigtigste strategiske målepunkter.
 
I Sparekassen er vi nemlig af den overbevisning,  at tilfredse medarbejdere er en forudsætning for tilfredse kunder,  og det er vi lykkes med: I 2020 og 2021 er vi kåret af EPSI til at have de mest tilfredse bankkunder og Great Place to Work har også  kåret Sparekassens medarbejdere som de mest tilfredse i både  2020 og 2021.
 
Vi ønsker langvarige relationer med vores kunder – gerne gennem hele livet. Gennem sparring med vores kunder ønsker vi at bidrage til, at den enkelte kunde får bedre økonomiske muligheder. I forhold til erhvervskunder er det Sparekassens ambition, at vores rådgivning skal være med til at udvikle og styrke den enkelte erhvervskunde,  og dermed også bidrage til vækst i de lokalområder, hvor Sparekassen har afdelinger.

Så hvis du er ejer af en virksomhed?
Du går med tanker om at blive iværksætter?
Eller du er privatkunde?


- Så kig forbi Sparekassen Kronjylland, hvis du vil have en personlig, imødekommende og kompetent service og rådgivning. 

Venlig hilsen
Anette Adelhardt Jensen
Privatkundechef
 

Hobrovej 109
8920 Randers NV
Tlf: +45 87110153
aaj@sparkron.dk