Q-vinderne - Q-Vinderne er en forening af professionelle erhvervskvinder i Randers
Lene Nørgaard

Randers Storcenter

V/ Lene Nørgaard

Markedsføring og events med salg for øje, har igennem mit arbejdsliv været et mantra jeg har fulgt.
Jeg har beskæftiget mig med handel, events, strategi, markedsføring, ledelse, mennesker, samarbejde og vilde påfund, som har været tæt knyttet til detailhandlen.

Jeg brænder for nytænkning og udvikling, og mit drive får jeg af: store som små projekter, som indebærer samarbejdspartnere, hvor succeskriteriet er mere handel, lækker markedsføring - og masser af positiv omtale. Jeg arbejder målrettet og lægger altid et stort engagement i mine projekter, og er vant til at have rigtig mange bolde i luften.

I branchen jeg bevæger mig i, kræves der ofte mod og skæve indgangsvinkler for at kommer først i mål. Disse evner mener jeg selv jeg besidder - og det er altid guleroden for mig, at få samlet trådene, løse de mange udfordringer opgaverne stiller - og nå sikkert og godt i mål.

Arbejdssteder: Randers Amtsavis, Randers Kommune, Randers Cityforening, SBS Radio og er lige nu aktiv markedsførings- og eventchef i Randers Storcenter igennem 10 år.

I 2011 modtog jeg den æresfyldte pris ÅRETS Q-VINDER 2011:

Avisen skrev omkring kåringen Årets Q-vinder 2011:
"Lene Nørgaards hjerte banker for butikslivet
Årets Q-vinder Lene Nørgaard er en kvinde, der mere end nogen anden har været med til at præge handelslivet i Randers. Hun er markedsføringschef for Randers Storcenter, men har tidligere været citychef for Randers, og er dermed dus med butikkerne overalt i byen - og har stor erfaring med at skabe liv og interesse for byens handelsliv.

Lene Nørgaard har efter sit jobskifte været med til at bygge bro mellem storcenteret og handelslivet i Randers midtby, og hun er kendt for at være en kvinde, der er god til at få ideer - og føre dem ud i livet."

Merkurvej 55
8960 Randers SØ
Tlf: 86 44 85 71
ln@randersstorcenter.dk