Q-vinderne - Q-Vinderne er en forening af professionelle erhvervskvinder i Randers
Lotte Johnsen

Avo Etiketter

V/ Lotte Johnsen

Hos os er du altid nummer 1
Gennem tæt dialog omkring vores kunders behov og ønsker finder vi den rette og mest hensigtsmæssige løsning på opgaven. Grundlæggende er vi her for at hjælpe.
Avo Etiketter fuldender og færdiggør din etiket – dit produkt.

Avo Etiketter tilbyder:
Fortløbende nummerering: Mange opgaver kræver nummerering. Det kan være til f.eks. status, styring af antal producerede varer, kontrol, indgangsbilletter, styring af antal returvare og meget meget mere.
Stregkoder: De fleste varer skal have en stregkode. Det kan være til detail, til lagerstyring eller for at kunne følge en vare. Det kræver en stregkode/barcode. Ofte vil det være med fortløbende nummer og af og til er det påkrævet et tjekciffer – alt efter hvilket system der bruges. Der findes mange forskellige stregkode- eller barcodetyper. Vi kan levere præcis den stregkode/barcode, du ønsker og har brug for.

Palle etiketter/labels: I dag er der mange store lagre, der kun vil modtage paller med diverse oplysninger indkodet i en stregkode, hvilket gør hele arbejdsgangen med at få registreret varerne på lageret meget nemmere og hurtigere. Vi styre så to etiketter ikke får samme nummer. Vi opretter hver vare med sit helt eget fortløbende nummersystem.

Logistik etiketter/labels: Mange større lagre er i dag automatisk styret via et stregkodesystem. Det kræver stregkoder på hver hylde/række med præcise informationer om sted og indhold. Det er meget forskelligt, hvilket system der bruges. Vores program kan lave præcis det, der kræves og efterspørges.

Farve etiketter/labels: Flotte farvestrålende etiketter i mindre oplag til en fornuftig pris. Kunden kan selv indsende et logo, billede eller andet, så trykker vi det på etiketten.

Kontakt os gerne og hør nærmere eller få et godt tilbud!
Agerskellet 16
8920 Randers NV
Tlf.: 8641 9968 – Mobil: 2041 6855
avo@avoetiketter.dk
 
 

Agerskellet 16
8920 Randers NV
Tlf: 20416855
avo@avoetiketter.dk