Q-vinderne - Q-Vinderne er en forening af professionelle erhvervskvinder i Randers
Annette Sørensen

BEAUTY BY A

V/ Annette Sørensen

PROFIL

Hej, jeg hedder Annette og jeg er stolt indehaver af BEAUTY BY A som er en hudpleje & behandlerklinik i Helsted.

Jeg har haft min klinik siden 2016, de første fire år havde jeg den på deltid, hvor jeg også var ansat på deltid på Fødeafdelingen og afdelingen for Kvindesygdomme og barsel.
Er først fra august 2020 begyndt at arbejde fuldtid i klinikken.

Jeg har 20 års bred sygeplejefaglig erfaring fra hospitalssektoren, og har uddannet mig til hudterapeut, kosmetolog, kosmetisk akupunktør, øre -og afspændingsakupunktør, og har været på flere kurser som danner grundlag for, alle de behandlinger jeg udfører i klinikken.

Viden og ekspertise prioriterer jeg meget højt, uanset hvilken behandling jeg udfører i klinikken. Det er et speciale for mig at udfører noget, hvor jeg virkelig gør en forskel.

Jeg arbejder ud fra et holistisk synspunkt og ud fra kundernes individuelle behov. Behandlingerne i klinikken er nøje udvalgt, da de fleste af dem kan kombineres, så det fremmer effekten af behandlingen.

Jeg sætter en stor ære i at lave gode behandlinger, jeg elsker at arbejde med mennesker hvor en god service og høj faglighed er højeste prioritet.
Jeg er perfektionist og jeg er meget kvalitetsbevidst, jeg har altid kun en kunde af gangen, telefonen er på lydløs under behandlingerne, så der altid er tid, ro og nærvær, så kunden går fra behandling med en god oplevelse af, at have være i fokus under hele behandlingen.


Kontakinfo.

BEAUTY BY A
Annette Sørensen
Jomfruen 3
8920 Randers NV

Tlf - 31501009
Hjemmeside - beautybya.dk
Facebook - Beauty by a
Instagram - @beautybya

 

Jomfruen 3
8920 Randers NV
Tlf: 31501009
beautybya.annette@icloud.com